Üleskutse potentsiaalsetele kirjatsuradele!

Drakadeemia võtab vastu uusi õpilasi, kes on huvitatud näidendite kirjutamisest. Olles läbinud ise selle kursuse, võin kinnitada, et sellest on abi ka neile, kes on muus vormis loovkirjutamisest huvitatud.
Üks parimaid asju antud kursuse juures on see, et sellest saavad osa võtta ka tööinimesed ja kooliõpilased, sest tunnid toimuvad nädalavahetusel. Ja uskuge mind, raske on leida produktiivsemat ja loomingulisemat tegevust laupäeva hommikuks, olgugi, et teine kord see natuke raske võib tunduda.
Samuti on see hea silmaringi laiendamise võimalus, sest olgem ausad, näitekirjandus võib olla midagi palju põnevamat ja julgemat, kui see, mis meil siin enamuses toodetakse ja lavale tuuakse!

Kui sa ei tea, mis Drakadeemia on, siis vaata siia: drakadeemia.ee

Kandideerimine kestab 9. septembrini, nii et asu aga ruttu tööle. Kandideerimise kohta rohkem infot leiad siit: http://drakadeemia.ee/?page_id=216

Kui sul on veel küsimusi antud kursuse või Drakadeemia kohta, siis võid siia kommentaari jätta või mulle kirjutada. Kogenud drakadeemikuna olen valmis ausalt vastama.

Postita kommentaar

0 Kommentaarid